ELÉRHETÕSÉGÜNK

Panziónk a Székelyudvarhelytõl 8 kilométerre fekvõ Máréfalván található.
Máréfalva a Fenyéd-pataka hosszanti völgyében, a 13 A országút mindkét oldalán, a Cekend-tetõ aljában fekszik 4 km-re a községközponttól, Fenyédtõl. Székelyudvarhelytõl 8 km-re, Csíkszeredától 43 km-re terül el. A falu 540-560 m tengerszint feletti magasságban települt.

A Fenyõ Panzió Máréfalva központjában, a fõúttól 50 méterre található egy csendes mellékutcában, ahol semmi sem zavarja a pihenni vágyók nyugalmát.

Magyarország irányából Székelyudvarhelyet a következõ útvonalon éri el legkönnyebben: Biharkeresztesnél átlépve a határt, az E 60-as nemzetközi úton haladva Nagyvárad (Oradea), Kolozsvár (Cluj-Napoca), Torda (Turda), Marosvásárhely (Tîrgu-Mures) érintésével haladhat Segesvár, majd a 137-es megyei úton Héjjasfalva (Vânãtori), Székelykeresztúr (Cristuru Secuiesc) útvonalon, vagy Marosvásárhely, Szováta, Korond útvonalon is.
A Marosvásárhely - Székelyudvarhely útszakasz kiválasztása elõtt érdemes érdeklõdni az aktuális útviszonyokról, és annak függvényében kiválasztani az útvonalat.

Románia térképe
Románia térképe
Székelyudvarhely környéke
Székelyudvarhely környéke (300 kb)
Székelyudvarhely környéke
Székelyudvarhely szûkebb környéke
Máréfalva és környéke
Máréfalva és környéke
Fenyõ Panzió

 

 
Leírás
Elérés
Szolgáltatás
Programok
Információk
Kapcsolat
Vendégkönyv
Fotóalbum
 
Copyright © Fenyõ panzió 2003